Gled deg til jul!

Nå er første søndag i advent overstått og adventstiden offisielt igang. Jammen kom ikke også den første snøen, og selv om den smeltet fort kan vintermosjonistene der ute starte å glede seg til vintersporting! I morgen er 1. desember, og den observante leser har nok allerede lagt merke til julekalendersiden og bloggens julete fargeendring, så nå annonserer vi det offisielt:

CERG feirer advent med julekalender i år!

Og det er bare å begynne å glede seg allerede, for dette kommer til å bli litt av en kalender! Les dagens innlegg og svar på spørsmålene vi legger ut, så kan du få en artig overraskelse i posten. Hver dag vil en heldig vinner bli trukket fra blant de rette svarene, og alle som deltar blir med i trekningen av en drømmedag på CERG!

Første innlegg vil legges ut nøyaktig kl. 00:01 hver dag fra 1. desember til og med julaften, så nå har du all grunn til å stå opp om morgenen selv om det er mørkt og kaldt ute.
Så utfordre deg selv, spre det glade kalenderbudskap, inviter med venner og kjente  – og gled deg til jul!

This entry was posted in Julekalender 2011, På norsk by CERG. Bookmark the permalink.

About CERG

The Cardiac Exercise Research Group (CERG) at the Norwegian University of Science and Technology (NTNU) seeks to identify the key mechanisms underlying the beneficial effects of physical on cardiac health in the context of disease prevention and treatment. Named the K.G. Jebsen Center for Exercise in Medicine under Professor Ulrik Wisløff's leadership in 2011, CERG uses both top-down and bottom-up approaches to combat lifestyle-related disease.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s