Deltaker nummer 1000 i Generasjon 100

ing Som dere kanskje fikk med dere sist uke rundet vi deltaker nummer 1000 i Generasjon 100, studien som studerer effekten av trening på eldres helse. Dette måtte selvfølgelig markeres, og selv om vi kanskje burde gått foran med et eksempel og servert gulrøtter og salat, så ble det marsipankake til alle mann. Deltaker nummer 1000 heter Ingebjørg Håbjørg og er 74 år gammel. Hun forteller at hun synes prosjektet er et bra tiltak og at det er en motivasjonsfaktor for å komme i gang med trening. Selv liker hun å gå tur og er en flittig bruker av Bymarka.

Vi ønsker lykke til med treningen for både Ingebjørg og alle andre deltakerne, og håper enda flere melder seg på – det blir kake når vi runder 2000 deltakere også…!

Kake

Skrevet av Maria Henningsen, CERG

This entry was posted in Generasjon 100, På norsk and tagged , , by CERG. Bookmark the permalink.

About CERG

The Cardiac Exercise Research Group (CERG) at the Norwegian University of Science and Technology (NTNU) seeks to identify the key mechanisms underlying the beneficial effects of physical on cardiac health in the context of disease prevention and treatment. Named the K.G. Jebsen Center for Exercise in Medicine under Professor Ulrik Wisløff's leadership in 2011, CERG uses both top-down and bottom-up approaches to combat lifestyle-related disease.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s