Enda ikke for sent å komme i sommerform!

Er du av dem som er full av gode forsetter om et godt treningsgrunnlag for sommerformen gjennom hele vinteren? Men som gang på gang opplever at juni kommer som julekvelden på kjerringa – uten at du har fått gjennomført en brøkdel av den treningen du hadde sett for deg?

Pretty young woman jumping on green grass

Da er du ikke alene – vi lengter alle etter sol og sommer, men noen ganger kommer den ganske enkelt litt for fort. De som fulgte med på bloggen i fjor husker kanskje at vi gjennom våren postet et treningsprogram myntet på sommerformen. Denne uka er det omtrent 7 uker til vi er halvveis i juni – hvilket betyr at du enda har tid til å legge grunnlaget for en sprek og aktiv sommer.

For enkelhets skyld har vi laget en utskriftsvennlig versjon av programmet. Merk at det er foretatt noen forkortelser av plasshensyn. For nærmere informasjon, anbefaler vi derfor å lese detaljert beskrivelse enten på våre nettsider eller i tidligere bloggposter. Her finner du også forklaring på oppbygningen av programmet.

Tar du utfordringen? Fortell oss gjerne hvordan det går underveis – vi kan nås på twitter: @cerg_ntnu eller på mail: cerg-post@medisin.ntnu.no.

Maria Henningsen, CERG

This entry was posted in 7-ukers treningsprogram, Exercise, Motivation, På norsk and tagged , , by CERG. Bookmark the permalink.

About CERG

The Cardiac Exercise Research Group (CERG) at the Norwegian University of Science and Technology (NTNU) seeks to identify the key mechanisms underlying the beneficial effects of physical on cardiac health in the context of disease prevention and treatment. Named the K.G. Jebsen Center for Exercise in Medicine under Professor Ulrik Wisløff's leadership in 2011, CERG uses both top-down and bottom-up approaches to combat lifestyle-related disease.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s