Tar 4×4 til Japan

invasive cardiologist MD,Ph.D. Shigenori Ito from Nagoya City East Medical Center visiting CERG.Read this post in English here!

I forrige uke hadde vi gleden av å ha invasiv kardiolog MD, Ph.D. Shigenori Ito fra Nagoya City East Medical Center som gjest i vår forskningsgruppe i tre dager. Dr. Ito var interessert i hvordan vi utfører høy intensitets intervalltrening (HIT) for hjertepasienter og ønsket å se praktiske eksempler på dette.

Han fikk snakke med lederne for alle våre grupper for å se hvordan vi jobber med HIT i translasjonell kardiovaskulær medisin. Han besøkte Kompetansesenter for trening som medisinSt. Olavs Hospital som vår gruppe er en del av. Her fikk han til å se eksempler på hvordan de bruker intervalltrening i rehabilitering av hjertepasienter ved St. Olavs Hospital.

Ito deltok også på flere av våre gruppetreninger i både spinning og gange / løp i motbakke for eldre som er en viktig del av vårt prosjekt Generasjon 100.

Vi ønsker Dr. Ito lykke til med implementering HIT Nagoya City East Medical Center , og ønsker å takke ham for interessen han viser for vårt arbeid. Vi ser frem til rapporter fra Nagoya på HIT.

Andrea Hegdahl Tiltnes, kommunikasjonsansvarlig ved CERG

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s