Slik trener du effektivt i en travel hverdag

Ulrik WisløffSliter du med å komme i gang med treninga? Lurer du på hvordan du kan trene effektivt? Eller ønsker du ny inspirasjon? Sjekk ut våre treningsprogram her!

I flere år har vi hatt et sju-ukers treningsprogram på våre nettsider. Det har nå kommet i en ny versjon hvor vi også har bilder av alle øvelsene. Mange av dere har også lurt på hva dere skal gjøre etter de sju ukene, og nå har vi også laget et oppfølgingsprogram på nye sju uker.

– Programmet består av så mye kondisjonstrening at en som er normalt trent vil få effekt og en som er utrent vil få stor effekt. Du kan forvente å forbedre kondisjonen din betydelig i løpet av de første syv ukene – og ytterligere en god del de neste syv, sier professor og leder av CERG, Ulrik Wisløff til Aftenposten i en sak om treningsprogrammene. Saken er også publisert i Bergens Tidende, Adresseavisen, Aftenbladet, Sunnmørsposten og Fædrelandsvennen.

Flere har etterspurt nedlastbar pdf av treningsprogrammet. Vi har nå fått ut en pdf versjon av CERGs 7 ukers treningsprogram. Pdf av “De neste 7” vil komme etterhvert.

Günther VoigtGünther Voigt tester treningsprogrammet i boka “En ny Start” som Wisløff har skrevet i samarbeid med Berit Nordstrand. Dette treningsprogrammet er basert på de samme prinsippene som programmet på nettsidene.

Les også: En bok om effektiv trening og smart kosthold – “En ny start”

– Det er ikke snakk om hardtrening og kjempestore krav, men du må ta deg ut og kjenne at du blir sliten. Det er nøkkelen til all forbedring, sier Voigt til Aftenposten.

– Jeg hater å jogge, og så på dette treningsprogrammet som en stor utfordring, men det går så gradvis fremover at jeg ikke følte at jeg presset meg selv så veldig. Når programmet ble mer krevende hadde jeg også kommet i bedre form, sier Berit Nordstrand.

– Jeg ble veldig overraska over hvor stor effekt liten innsats kan ha, sier hun.

Finn ut hvor god form du er i med vår kondiskalkulator her!

Lykke til med treninga!

 Andrea Hegdahl Tiltnes, kommunikasjonsansvarlig ved CERG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s