En god blanding av blod, svette, latter og store opplevelser

Inger-Lise Aamot løper St. OlavsloppetSommerens vakreste eventyr er over, og i år kom vi i mål som nummer 53 totalt, fem plasseringer bedre enn i 2014. Det er fjerde året vi stiller lag så det er bare å glede seg til femårsjubileum i 2016.

I år klinket vi til med 4:26 min/km, bare sju minutter saktere enn i 2014. Vi har hatt snitttider på 4:27, 4:11 og 4:24 min/km i 2012, 2013 og 2014. Vi er stabile i prestasjon og veldig fornøyde. Tusen takk til våre flinke lagledere Inger Lise Aamot og Bjarne M. Nes som har lagt ned mange dugnadstimer i laglogistikk og organisering

Vi er svært stolte over at vi er et lag med like mange damer som menn, og vi er det tredje beste rene bedriftslag. Tradisjonen tro blir vi slått av Trondheim Brannkorps og Politiet i Sør Trøndelag som imponerer hvert år. Tidligere har vi knivet med blant annet Klæbu 2, Budal og Søskenbarna Fuglem, og i år trakk de alle det lengste strået. Til neste år skal vi legge oss i rygg! Vi har dessverre ikke løpt i samme pulje som Kung Sture i år. Det håper vi at vi skal gjøre igjen til neste år sånn at vi får være med på livet de lager langs løypa.

Les også: I superform med parykk og paraply

Vårt broderlag, Roger Tangviks Løpeklubb gjorde det også veldig bra med en 39. plass, og slo oss med litt over en time. Vi takker for god logistikkhjelp og gleder oss til felles duell og bankett i Trondheim i 2016.

Se bilder fra Loppet 2014 her

Vår store utfordrer ved Det Medisinske Fakultetet ved NTNU, Institutt for Samfunnsmedisin har trent bra i år, og ble nummer 114. Det er hele 32 minutter raskere enn i 2014, og 34 plasseringer opp på listen. Vi bøyer oss (litt) i støvet for innsatsen til ISM, men har heldigvis fortsatt to timer og 15 minutter forsprang. Vi gleder oss til en enda hardere duell i gruppe tre til neste år!

St.Olavsloppet er en stor opplevelse. En god blanding av blod, svette, latter og store opplevelser sammen med utrolig mange trivelige folk. Vi i lag 212 gleder oss allerede til neste å!

Les også: Hvordan lage den perfekte spillelista til løp og trening?

Trine Karlsen, forsker og fungerende leder for CERG

This entry was posted in Events, Idrett, På norsk and tagged , , , , by CERG. Bookmark the permalink.

About CERG

The Cardiac Exercise Research Group (CERG) at the Norwegian University of Science and Technology (NTNU) seeks to identify the key mechanisms underlying the beneficial effects of physical on cardiac health in the context of disease prevention and treatment. Named the K.G. Jebsen Center for Exercise in Medicine under Professor Ulrik Wisløff's leadership in 2011, CERG uses both top-down and bottom-up approaches to combat lifestyle-related disease.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s