Likestillingspris til Ulrik Wisløff

ulrikbwSjef for CERG, professor Ulrik Wisløff, fikk NTNUs likestillingspris 2015. Prisen ble delt ut under NTNU Awards i Storsalen på Samfundet den 27. november. Wisløff er svært takknemlig for å ha fått prisen.

– Jeg er veldig glad for å få denne prisen, og er stolt over å ha bygget opp en meget dyktig og aktiv forskningsgruppe, som på relativt kort tid presterer på et høyt internasjonalt nivå. Dette er en kombinasjon av dyktige ansatte og et godt arbeidsmiljø som fungerer godt sammen på grunn av at vi har gode folk på alle plan uavhengig av kjønn. Arbeidsmiljøet er tjent med kjønnsbalanse, sier Wisløff.
I nominasjonen ble det trukket frem at Wisløff ikke har satt i gang noen kreative tiltak for å fremme likestilling, men har vist at man kan bygge opp en likestilt forskningsgruppe uavhengig av spesielle tiltak.

– Vi går etter de gode hodene, ikke hvilket kjønn folk er, sier Wisløff.

 

 

This entry was posted in På norsk and tagged , , , , by CERG. Bookmark the permalink.

About CERG

The Cardiac Exercise Research Group (CERG) at the Norwegian University of Science and Technology (NTNU) seeks to identify the key mechanisms underlying the beneficial effects of physical on cardiac health in the context of disease prevention and treatment. Named the K.G. Jebsen Center for Exercise in Medicine under Professor Ulrik Wisløff's leadership in 2011, CERG uses both top-down and bottom-up approaches to combat lifestyle-related disease.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s