Trine Karlsen blir ny dekan ved Nord Universitet

Forsker ved CERG Trine KarlsenForsker ved CERG og K.G. Jebsen – Senter for hjertetrening Trine Karlsen har takket ja til å bli dekan for Fakultet for sykepleie og helsevitenskap ved Nord Universitet. Hun starter i sin nye jobb i februar 2017.

Trine har de siste årene arbeidet aktivt som forsker innen trening og hjertehelse, og har ledet gruppe for kliniske forskning ved CERG. Hun var leder for CERG i perioden 2014-2015, og representerte Instituttgruppe for trening i Instituttrådet ved Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk (ISB). I tillegg har hun undervist og vært emneansvarlig ved Master i idrettsfysiologi ved ISB.

Samtidig som vi mister en dyktig kollega vi gjerne skulle beholdt så er det samtidig en bekreftelse på at vi er med på å utdanne fremtidens forskningsledere. Vi ser frem til å følge henne på veien i hennes nye karriere. Vi forventer at det gjennom hennes nåværende og fremtidige nettverk kan knyttes enda bedre samarbeidsrelasjoner mellom NTNU og Nord Universitet.

Vi er meget stolte på Trine sine vegne og ønsker henne all mulig lykke til i sin nye lederjobb.

Ulrik Wisløff, leder av CERG

 

 

This entry was posted in På norsk and tagged by CERG. Bookmark the permalink.

About CERG

The Cardiac Exercise Research Group (CERG) at the Norwegian University of Science and Technology (NTNU) seeks to identify the key mechanisms underlying the beneficial effects of physical on cardiac health in the context of disease prevention and treatment. Named the K.G. Jebsen Center for Exercise in Medicine under Professor Ulrik Wisløff's leadership in 2011, CERG uses both top-down and bottom-up approaches to combat lifestyle-related disease.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s