“En reise til helvete og tilbake” – bli med på “Man in Extreme Environments”

Plakat Man in Extreme 2015Kjære alle eventyrlystne, ventetiden for ett nytt Man in Extreme Environments er snart over. Dette er tredje gang Man in Extreme Environments arrangeres og tidligere år har vi blitt trollbundet av fantastiske historier fra de store dyp til verdensrommet. Årets program er minst like unikt som tidligere utgaver og CERG har den store gleden å invitere alle til en storslått kveld på Brukbar/Blæst Fredag 18 desember kl 1900.

Se bilder fra Man in Extreme Environments 2013 med Paul Rose, Børge Ousland og Christopher McDugall her!

Årets program består av følgende foredragsholdere:

1.      Emil Eide Eriksen – “Rowing the Atlantic”

Vi trengte ikke gå lenger enn til Trondheim for å finne en som har gjort noe svært imponerende. I 2011 rodde han og en kamerat 5000km i 59 dager non stop, uten noen eksterne forsyninger, i en 6,9 meter lang robåt, tvers over Atlanterhavet.

Les også: Røbetjus forhindrer høydesyke

2.      Justin Jones, “Daring to dream then riding out the storm”

Sammen med James Castrission padlet han i 2008 de 3318 kilometerne over det fryktede Tasmanske hav i kajakk uten assistanse som de første i verden. De forteller om møtet med 10 meter høye bølger, nysgjerrige haier og sterke stormer. Da de kom i land var de ikke bare skjeggete og solbrente men underernærte og lykkelige over å være i live.

Les også: CERGs Movember treningsprogram

3.      James Castrission, “A journey to hell and back”
Januar 2012 skrev han og Justin Jones historie da de var de første som fullførte en ekspedisjon fra kanten av Antarktis til Sydpolen og tilbake igjen uten forsyninger. Mange har prøvd før dem. Hvem skulle tro at to australieren skulle bli de første til å greie det!? De krysset mållinjen sammen med Alexander Gamme som også tilfeldigvis var ute i samme ærend.

Ikke gå glipp av de disse fantastiske foredragene og skynd deg å kjøp billett til kun 100 kroner her. Husk at det er begrenset antall billetter.

Velkommen!

Hilsen oss i CERG.

CERG gruppebilde med hele forskningsgruppen Foto: BERRE AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s